Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Felgi 15` Ronal

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Felgi 15` Ronal

Chce kupic jakies felgi uzywane do 600zł + 2 nowe opony zeby tak w tysiaku moc sie zamknac. Jest sens szukac uzywanych aluminiowych czy lepiej kupic dobre stalowe i kołpaki do tego?? Oczywiscie wole aluminiowe ale niestety budzet ... Co sądzicie o takich felgach : https://moto.allegro.pl/felgi-alumin...473514464.html . Ma ktos felgi tej firmy?? Jesli tak to prosze o opinie jak sie sprawuja. Z gory dzieki

Mam identyczne. Felga jak felga - żadnych problemów z nimi nie miałem. Myślę że cena z tej aukcji jest rozsądna ponieważ felgi są w bardzo dobrym stanie.
    U mnie prezentują się tak:

Comment

mam felgi ronal r 38 . Felgi ronala są bardzo wytrzymałe i idealnie sprawuja sie na naszych drogach. NIema straty na komforcie ani sytuacji typu dziura= krzywa felga. POlecam:P

Comment

zadam pytanie pod tym tematem by nie robic specjalnie nowego wątku ;p Mam ronale r38 15x7J i trafiaja mi sie okazyjnie takie same r38 tylko 16"x7,5J i tu pytanie czy one nie beda wystawac za obrys samochodu?? prosze o opinie osób ktore jezdzily na tych felgach bądz też wiedzą na pewno jak to jest :P

Na stronie producenta w konfiguratorze felgi są dostępne dla Naszego modelu więc "chyba " moge im zaufac:PP

Comment

Working...
        X